Hartelijk welkom op de website van  Van Der Poel Financiële Diensten.

Mijn naam is Wouter van der Poel. Sinds 1 oktober 2004 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf.Daarvoor heb ik jaren gewerkt bij een financieel adviesbureau, waardoor er veel expertise is op het gebied van oude producten.Van der Poel Financiële Diensten is gespecialiseerd op het gebied van financiële planning.Het in beeld brengen van besteedbaar inkomen wordt steeds belangrijker in deze veranderende tijden.

Van der Poel Financiële Diensten is een eenmanszaak.Zo heeft u slechts één aanspreekpunt. Daarnaast heeft u te maken met bijzonder persoonlijke zorg, u hoeft niet iedere keer opnieuw uw situatie uit te leggen aan een ander persoon. Er wordt alle tijd genomen voor een heldere uitleg en het beantwoorden van al uw vragen.

In een persoonlijk financieel plan wordt alles op elkaar afgestemd.Uw inkomsten, uitgaven, pensioen, hypotheek, beleggingen en andere onderdelen van uw financiële huishouding, allemaal passeren ze de revue.Een goed financieel plan biedt u de visualisering van uw geldstromen, om nu en in de toekomst te kunnen reageren op veranderingen in uw persoonlijke wensen en doelstellingen. Kortom het is een proces dat continu bekeken dient te worden door middel van een regelmatige update.

Nieuws

Vanaf 1 juli 2013 moet iedere financieel dienstverlener beschikken over een nieuw, gestandaardiseerd DienstVerleningsDocument (DVD). Het DVD is gestandaardiseerd om de vergelijking van het aanbod van diensten en de bijbehorende kosten van financieel dienstverleners beter mogelijk te maken. Onze DVD's treft u aan onder het menu Download. Wilt u meer weten over de dienstverlening of wat deze op maat voor u kan betekenen? Neem dan contact op.

Wat kan ik lenen?

Wat kan ik kopen?

Wat wordt mijn maandlast?

Bereken uw hypotheek

Oversluiten of verlengen

Consumentenoverzicht hypotheekrentes

Sitemap